Ontwerp zonder titel (50)

Financial Due Diligence

In overnameprocessen is zorgvuldigheid van groot belang. Een due diligence onderzoek door ons team van ervaren adviseurs:

  • laat de key issues, de financiële risico’s en de kansen zien;
  • geeft de juiste input voor een sterke onderhandelingspositie;
  • zorgt voor betere resultaten dankzij onze jarenlange ervaring en meest actuele inzichten.

Met SINCERIUS heeft u een due diligence partner die snel kan schakelen, oplossingsgericht en pragmatisch is. Een partner die uw business en het ondernemerschap begrijpt en een ruime transactie-ervaring meebrengt. We leveren een duidelijk, concreet rapport met daarin de relevante financiële informatie en onze spot-on interpretatie. Met dit rapport en onze adviezen helpen we klanten om in overnameprocessen weloverwogen keuzes te maken, met de juiste argumenten voor de onderhandelingen.

NSD_3511

Business Intelligence Solutions

Bij SINCERIUS hebben we een in-house development team voor Business Intelligence Solutions. Met hun data-analytics vaardigheden en SINCERIUS Business Insight halen zij het maximale uit data voor onze klanten én voor onze due diligence onderzoeken.

SINCERIUS Business Insight verankert de due diligence way of thinking in de dagelijkse bedrijfsvoering. SINCERIUS Business Insight:

  • Zorgt voor realtime inzicht in de organisatie, ondersteunt data-driven besluitvorming en is daarmee dé tool voor DGA’s, management en Finance.
  • Helpt partijen beter voorbereid te zijn op een toekomstige verkoop door de altijd actuele managementinformatie met inzicht in de key value drivers.
  • Maakt complexe data toegankelijk: de continue monitoring voorziet investeerders, banken en andere stakeholders van concreet en actueel inzicht.
NSD_3485

Performance Improvement

Binnen een onderneming kan het (bijna) altijd beter: maar in de dagelijkse gang van zaken ontbreekt vaak de tijd om goede, diepgaande analyses te maken.

Bij SINCERIUS beschikken we over de kennis en ervaring om een brede, frisse blik te werpen op een onderneming. We maken gerichte analyses, en geven inzicht in welke strategie het beste gevolgd kan worden. We latten daarbij niet alleen op de cijfers, maar ook op de wereld achter de cijfers. We onderzoeken, interpreteren en geven een concreet en onderbouwd advies.