Pragmatisch & betrokken

  • Ondernemend & innovatief
  • Hoge partnerbetrokkenheid
  • Data-driven
  • Hands-on & Spot-on
  • Toegankelijk & onafhankelijk

SINCERIUS factsheet

  • Frontrunner in data-driven due diligence
  • Top-5 positie in Nederlandse mid market
  • Sterk groeiend team van 40 professionals
  • Unieke Business Intelligence oplossing voor klanten die dagelijks behoefte hebben aan due diligence inzicht
  • Geïntegreerde dienstverlening: Financial Due Diligence & Business Intelligence Solutions & Performance Improvement
Screenshot 2023-02-13 at 16.19.43

Toegewijde professionals

De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt voor de M&A-industrie, met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en private equity partijen. Het event vindt ieder jaar plaats in de Beurs van Berlage.

SINCERIUS heeft drie keer de 'Best Transaction Services Advisor' award gewonnen in 2018, 2021 en 2022 en is sinds 2016 elk jaar genomineerd.

In 2023 wonnen we een award in een nieuwe categorie: 'Best Transaction Services Firm Mid-Market'.

Untitled design (3)

Onze aanpak

Oprechtheid zit in onze naam en in onze manier van werken. Duidelijke, eerlijke adviezen als basis voor een weloverwogen besluit. Volstaat een beperkte analyse of een korte rapportage? Dan doen we dat. Wij hechten aan de waarde van ons advies, niet aan de lengte van onze rapporten.

We zijn resultaatgericht en pragmatisch. Onze transactie-ervaring in meerdere sectoren zorgt ervoor dat we niet alleen cijfers analyseren, maar ook oog hebben voor veel andere aspecten die van invloed kunnen zijn op de transactie.

Omdat we waarde hechten aan toegankelijkheid en kwaliteit zijn onze ervaren partners of senior adviseurs altijd betrokken bij de opdrachten voor onze klanten.

LARGE-2023-Sincerius-sfeer-22

Ondernemend

SINCERIUS is opgericht vanuit de behoefte om zelf te ondernemen. Deze drive voor het ondernemerschap heeft ertoe geleid dat in onze twee kantoren (in Amsterdam en Rotterdam) bijna 40 professionals werken. Wij verrichten jaarlijks meer dan 150 financial due diligence opdrachten en ondersteunen tientallen bedrijven met onze eigen SINCERIUS Business Insight.

Naast onze eigen expertises hebben we een krachtig netwerk van specialisten om ons heen verzameld: fiscalisten, juristen en experts op het gebied van corporate finance, pensioenen, commerciële en strategische due diligence.

SINCERIUS

Onze data-driven filosofie

Wij halen het maximale uit data met onze data analytics vaardigheden en onze Business Intelligence tool. SINCERIUS Business Insight is door ons ontwikkeld vanuit onze financial due diligence achtergrond, gecombineerd met de innovatieve kracht van onze Business Intelligence experts.

Onze due diligence specialisten kunnen met behulp van SINCERIUS Business Insight diepgaander en efficiënter onderzoek doen. Daarnaast maken we met onze software complexe data toegankelijk, zodat onze klanten realtime inzicht hebben in de onderneming en doorlopend gedetailleerde analyses kunnen maken. Onze software maakt data-driven besluitvorming mogelijk.