Wie, wat, wanneer?

Het Sloepevent is een manier om kennis te maken SINCERIUS, en interessant wanneer je benieuwd bent of een functie binnen ons Financial Due Diligence team of Business Intelligence team bij je past. Iedereen die affiniteit heeft met data-analyse, consultancy en/of financiële cijfers én een analytische WO-studie volgt of heeft afgemaakt, is welkom!

Tijdens het event ontdek je wat Financial Due Diligence of Business Intelligence bij SINCERIUS inhoudt en duik je samen met onze consultants de data in. We laten je zien hoe we te werk gaan en laten je kennis maken met de tools en methodes die we gebruiken om constant kwalitatief werk te leveren en de juiste verbanden te ontdekken.

We starten serieus (zoals het hoort 😉) en gaan daarna verder met de écht belangrijke zaken: lekker varen door de Amsterdamse grachten met onze eigen sloep. Onderweg halen we pizza en drinken we bubbels. Zo maak je op een informele manier kennis met een gedeelte van het SINCERIUS team en proef je onze open cultuur.

Het volgende Sloepevent vindt plaats op 17 mei 2024.

Ontwerp zonder titel (17)

Wat staat er op de planning?

15:00 uur  -  Inloop bij ons op kantoor Amsterdam, aan de Nieuwe Achtergracht

15:15 uur  -  Introductie en kennismaking met SINCERIUS

15:30 uur  -  Aan de slag met een consultant

17:00 uur  -  De sloep in met een hapje en bubbels – varen maar!

Consultant Financial Due Diligence

"Naast de gezelligheid tijdens het sloepevent ontdekte ik ook hoe goed mijn interesses en ervaring aansluiten op het werk bij SINCERIUS"

Paulus Bestebroer - Consultant

Consultant Financial Due Diligence SINCERIUS

"Door de interessante case en gezellige rondvaart over de grachten merkte ik al snel hoe leuk SINCERIUS en zijn informele cultuur is."

Wietse de Groot - Consultant

SMALL-jan willem160

"Bij SINCERIUS voel ik me vanaf het begin thuis door het jonge en open team om me heen. In combinatie met onze hoge standaarden drijft dat mij om altijd het onderste uit de kan te halen voor de klant en om mijzelf te (blijven) ontwikkelen."

Jan Willem Eshuis - Manager

MEDIUM-2023-Sincerius-sfeer-1

Wie zijn wij?

We zijn een ambitieuze Financial Due Diligence boutique die snel groeit. Centraal in onze manier van werken staan oprechtheid, toegankelijkheid, ondernemerschap, pragmatisch handelen en plezier.

  • Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog en we werken hard;
  • We communiceren open, toegankelijk en transparant, zowel naar de klant als naar elkaar. We zeggen waar het op staat. We voelen ons betrokken bij de klant en zetten ons voor de volle 100% in;
  • We zijn in staat om efficiënt en snel tot de kern door te dringen;
  • We nemen initiatief en denken mee. We hebben de energie om altijd snel goed te reageren met een oplossingsgerichte mentaliteit. Dat verwacht de klant en dat verwachten we van elkaar;
  • We doen het samen en helpen elkaar;
  • Uiteraard ondernemen we ook regelmatig activiteiten met het hele team: Gezellige borrels en feesten, samen varen bij mooi weer, sportieve uitjes, samen (après-)skiën en nog veel meer! Hierdoor heerst er een open en ontspannen sfeer op kantoor.
Untitled design

Financial Due Diligence

Bij Financial Due Diligence gaat het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data. Meestal komen we vlak voor het opstellen van het fusie- of overnamecontract in beeld. Wij duiken de cijfers in, maken diepgaande analyses van de financiële en operationele gegevens en geven onze klant (vaak private equity partijen) inzicht in de kansen en de risico’s van de overnametarget. Met dat inzicht gaat de klant goed voorbereid en met zekerheid terug naar de onderhandelingstafel.

Untitled design (6)

Business Intelligence

Business Intelligence is het geautomatiseerde proces van het doorlopend verzamelen van alle data binnen een onderneming of groep, om deze onderling vergelijkbaar te maken. Daarna worden de gegevens geanalyseerd en in een duidelijk dashboard gepresenteerd. Deze manier van werken zorgt ervoor dat meer data verkregen én optimaal benut wordt. Met behulp van BI leveren wij nog meer toegevoegde waarde voor onze klanten en in onze financial due diligence onderzoeken.