Wat gaan we doen?

Je ontdekt wat financiële due diligence inhoudt en duikt samen met onze consultants de cijfers in. We laten je zien hoe we te werk gaan en laten je kennis maken met de tools en methodes die we gebruiken om altijd kwalitatief werk te leveren en constant de juiste verbanden te ontdekken. Wij gaan namelijk altijd verder waar anderen stoppen.

We starten serieus (zoals het hoort ;)) en gaan daarna verder met de écht belangrijke zaken: lekker varen door de Amsterdamse grachten met onze eigen sloep. Onderweg halen we pizza en drinken we bubbels. Zo maak je op een informele manier kennis met een gedeelte van het SINCERIUS team en proef je onze open en informele cultuur.

Voor wie is het interessant?

Iedereen die affiniteit heeft met data-analyse, consultancy, financiële cijfers én een WO studie volgt, is welkom. Ben jij dit? Dan is dit event 100% iets voor jou!

Ontwerp zonder titel (19)

Wanneer is het Sloepevent?

Maandelijks organiseren wij dit event (met in de winter natuurlijk een leuk alternatief). De eerst volgende sloepevents vinden plaats op:

  • 13 mei
  • 10 juni

Schrijf je in op de datum die jou past en kom langs om met ons mee te varen in onze eigen sloep. Vol=vol!

Ontwerp zonder titel (17)

Het programma

15:00 uur Inloop bij ons op kantoor, aan de Nieuwe Achtergracht

15:15 uur Introductie en kennismaking met SINCERIUS

15:30 – 17:00 uur Aan de slag met een consultant

17:00 tot …? uur De sloep in met een hapje, bubbels en varen maar!

Dresscode: casual en netjes

Financial due diligence

Bij financial due diligence gaat het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data. Vlak vóór het opstellen van het fusie- of overnamecontract komen wij meestal in beeld. Wij duiken de cijfers in, maken diepgaande analyses van de financiële en operationele gegevens en geven onze klant (vaak private equity partijen) inzicht in de kansen en de risico’s van de overnametarget. Met dat inzicht gaat de klant terug naar de onderhandelingstafel.

NSD_3758

Wie zijn wij?

We zijn een ambitieuze financial due diligence boutique die snel groeit. Centraal in onze manier van werken staan oprechtheid, toegankelijkheid , ondernemerschap, pragmatisch handelen en plezier.

  • Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog en we werken hard;
  • We communiceren open, toegankelijk en transparant, zowel naar de klant als naar elkaar. We zeggen waar het op staat. We voelen ons betrokken bij de klant en zetten ons voor de volle 100% in;
  • We zijn in staat om efficiënt en snel tot de kern door te dringen;
  • We nemen initiatief en denken mee. We hebben de energie om altijd snel goed te reageren met een oplossingsgerichte mentaliteit. Dat verwacht de klant en dat verwachten we van elkaar;
  • We doen het samen en helpen elkaar;
  • Uiteraard ondernemen we ook regelmatig activiteiten met het hele team. Hierdoor heerst er een open en ontspannen sfeer op kantoor.

"Bij SINCERIUS voel ik me vanaf het begin thuis door het jonge en open team om me heen. In combinatie met onze hoge standaarden drijft dat mij om altijd het onderste uit de kan te halen voor de klant en om mijzelf te (blijven) ontwikkelen."

Jan Willem Eshuis - Consultant

“Voor mij is het leuke aan SINCERIUS de open cultuur, het gemakkelijke contact met collega’s waardoor ik veel van ze kan leren. Zo combineren we een kwalitatief hoogwaardig eindproduct en een steile leercurve met een prettige werksfeer!”

Martijn Broeders - Senior Consultant

"Bij SINCERIUS werk ik aan transacties van bedrijven in een breed scala aan sectoren. Dit sluit goed aan op mijn ambities, omdat ik breed georiënteerd ben en graag veel verschillende projecten wil doen."

Rolf Bolte - Consultant

Meld je aan!

Meld je  aan via de button "Meld je aan!" en kies de datum die jouw voorkeur heeft. Je krijgt dan binnen 48 uur van ons te horen of je een plekje hebt in onze sloep of niet. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Copyright BLINKfotografie

Naomi Smits

HR Advisor
Meer over Naomi Smits

Komen alle data je niet uit en wil je wel meer weten over SINCERIUS? Stuur een mail naar Naomi Smits (HR Advisor) via smits@sincerius.nl. Zij of een van onze consultants geven je graag meer informatie. Tot dan!

Neem een kijkje op onze Social Media!