Bart Duurkoop

Bart (1985) is Office Happiness Manager bij SINCERIUS. Hij is in september 2023 bij SINCERIUS gestart. Hij heeft hiervoor ervaring opgedaan als Office Manager bij Incentro. Daarvoor heeft hij o.a. als Customer Success Manager en Consultant gewerkt en veel klanten begeleid met de focus op retentie.

Hij heeft echter een bewuste keuze gemaakt om te switchen naar Office Management. De belangrijkste reden hiervoor is dat hij gemerkt heeft dat hij het ontzorgen en ad-hoc zaken regelen met snel zichtbaar resultaat, in combinatie met het sociale aspect veel beter vindt passen bij zijn persoonlijkheid en werkwijze.

Bart was in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging opzoek naar een bedrijf met een frisse en ondernemende cultuur waar plezier hoog in het vaandel staat. Die zoekcriteria hebben hem geleid naar SINCERIUS! Verder zal hij met zijn positive vibes en creatieve impulsen een belangrijk onderdeel uitmaken van het succes van SINCERIUS.

Bart heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft hier zijn bachelordiploma in Reclame, Marketing en Communicatie Management behaald.

In zijn vrije tijd haalt Bart zijn energie uit zijn gezin, vrienden, reizen, culturele uitstapjes, muziek en als het even kan de zon.

Leuk weetje: Bart is zijn roepnaam, Hector is zijn voornaam op al zijn officiƫle documenten. De naam Hector heeft hij verkregen via zijn biologische ouders in Colombia, waar hij ook geboren is. Toen hij 6 maanden oud was, werd hij geadopteerd door zijn Nederlandse ouders.