Emiel Goldman

Emiel is Business Intelligence Consultant bij SINCERIUS. Hier doet hij onderzoek naar het automatisch in kaart brengen van de grootboekrekeningen met behulp van machine learning-modellen.

Emiel is afgestudeerd met een bachelor diploma in Toegepaste Wiskunde uit Delft, waarna hij zijn academische reis heeft voortgezet door een Master in Business Analytics te volgen aan de VU in Amsterdam. Zijn intrinsieke analytische aard, gecombineerd met een nauwgezette aandacht voor detail, maken hem als een waardevolle aanwinst voor elk project. Emiel's passie voor het oplossen van puzzels helpt hem bij het begrijpen en aanpakken van complexe vraagstukken. Zijn academische traject heeft niet alleen zijn basis in wiskunde en programmeren verstevigd, maar heeft hem ook strategische inzichten opgeleverd die zijn verworven tijdens de studie Business Analytics.

Op het financiële domein brengt Emiel praktische ervaring mee vanuit twee voorgaande stages bij pensioen- en verzekeringsmaatschappijen. Tijdens deze stages construeerde hij asset liabillity modellen en voerde analyses uit naar het effect van het aanstaande pensioensysteem op levenscyclusproducten. Met deze praktische ervaring heeft Emiel een waardevolle combinatie van kennis verworven op gebied van analyse en financiën.

Buiten het domein van data analyse, geniet Emiel van een snelle hardloopsessie, ontspannen fietstochten, of de recentere avonturen in het boulderen. Op zonnige dagen zie je Emiel waarschijnlijk rustig meedeinen op een boot en op vakantie is Emiel graag aan het kamperen, wandelen door de bergen of skiën. Ook maakt hij graag verre reizen, zo nam hij een tussenjaar na de middelbare school waarin hij door Zuidoost-Azië reisde.

Emiel is een echte teamspeler en staat klaar om zijn carrière een boost te geven bij SINCERIUS