Floris Huisman

Floris werkt als Consultant Financial Due Diligence bij SINCERIUS. Na het behalen van zijn bachelordiploma in Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is hij bij dezelfde universiteit bezig met het afronden van zijn master in Financial Economics. Tijdens zijn studie is zijn interesse in M&A ontstaan door zijn enthousiasme voor het analyseren van complexe financiële gegevens. Hij is betrokken bij verschillende due diligence projecten en schrijft daarnaast zijn master thesis.

Voordat hij bij SINCERIUS begon, was hij een jaar lang bestuurslid van de Rotterdamse Studenten Tennis Vereniging Passing Shot. Als penningmeester was hij hier eindverantwoordelijk voor de financiën van de gehele vereniging en had hij de leiding over meerdere commissies. In dit jaar heeft hij ook een bedrijvenmiddag voor Passing Shot opgezet, waar hij voor het eerst in contact kwam met SINCERIUS.

In zijn vrije tijd is hij vooral bezig met sporten. Zo houdt hij van skiën en snowboarden en is hij vaak op de tennisbaan te vinden. Verder heeft hij een passie voor reizen en spreekt hij graag met vrienden af.