Gino van der Voet

Je bent nooit klaar met leren. Daarom ging Gino na 40 jaar trouwe dienst als officier bij de Landmacht op zoek naar een nieuwe uitdaging. In zijn tijd als militair heeft hij meer dan 20 verschillende leidinggevende functies bekleed in vaak uitdagende omgevingen en uit dienst mogen gaan als Brigadegeneraal. Bij SINCERIUS zet hij nu zijn ervaring als leider en strategisch ontwikkelaar in als CEO.

Van de vele quotes over leidinggeven is voor Gino de mooiste die van Warren Bennis: “Leadership is the capacity to translate vision into reality.” Dat is de echte uitdaging: goed leiderschap. Samen met je team resultaten bereiken. Het meenemen van mensen in een gedeelde visie en het creëren van een fijne werkomgeving. Gino voelt zich daarom ook thuis in de sterk waarde-gedreven bedrijfscultuur van SINCERIUS. Het is een omgeving waar mensen graag werken en altijd de hoogste standaard nastreven.

Gino is vader van drie kinderen, man van een fantastische vrouw. Hij kenmerkt zich als een early adaptor van alles wat nieuw is. Hij leest graag en heeft een breed interessegebied.