Hugo Jansen

Hugo (1998) is een gedreven Consultant Financial Due Diligence bij SINCERIUS, waar hij zijn passie voor financiën en strategie kan uitoefenen. Met zijn academische achtergrond en praktische opgedane ervaringen heeft hij zich ontwikkeld tot een waardevol lid van het team.

Hugo heeft aan de Universiteit van Amsterdam zijn master in Accountancy & Control behaald, met een specialisatie in Accountancy. Deze studie heeft hem voorzien van een goed begrip van de complexe wereld van financiële verslaglegging en auditing. Zijn bachelor bedrijfseconomie heeft hij gehaald aan de Hogeschool van Amsterdam, waarmee hij een breder perspectief kreeg op diverse aspecten van het bedrijfsleven. Deze combinatie van kennis stelt hem in staat om een juiste benadering te hanteren bij het analyseren van financiële situaties.

Voordat Hugo bij SINCERIUS werkzaam was, heeft hij meerdere jaren op een financiële afdeling gewerkt bij een vastgoedbedrijf. Deze ervaring heeft hem een praktisch inzicht gegeven in financiële processen binnen een bedrijf. Hij heeft geleerd om te navigeren in een complexe omgeving, waarbij hij financiële gegevens analyseerde en inzichten verwierf die van toegevoegde waarde zijn voor zijn collega’s en voor zichzelf. Zijn tijd bij het vastgoedbedrijf heeft hem ook geholpen om zich verder te ontwikkelen op het gebied van communicatie en samenwerking, vaardigheden die essentieel zijn in zijn huidige functie als consultant.

Naast zijn professionele carrière hecht Hugo veel waarde aan zijn vriendschappen en zijn vrije tijd. Hij brengt graag tijd door met zijn vrienden, met wie hij de wereld verkent en nieuwe avonturen beleeft. Reizen biedt hem de mogelijkheid om zijn horizon te verbreden, nieuwe culturen te ervaren en zijn perspectief te verruimen. Daarnaast is hij een liefhebber van strategische bordspellen. Deze spellen stellen hem in staat zijn analytische en strategische vaardigheden verder te ontwikkelen, wat niet alleen zijn plezier vergroot, maar ook bijdraagt aan zijn professionele groei.

Tijdens zijn studententijd heeft Hugo ook meerdere bestuursfuncties bekleed. Dit toont zijn betrokkenheid bij zijn studie- en sociale omgeving, evenals zijn vermogen om leiderschap en organisatorische vaardigheden te tonen. Deze ervaringen hebben hem geholpen bij het opbouwen van een sterke werkethiek, het vermogen om meerdere taken tegelijk aan te pakken en effectief te communiceren met diverse belanghebbenden.