Janet Kooijman

Janet is als Growth Marketeer werkzaam bij SINCERIUS in het Business Insight team, waar zij door middel van verschillende marketingkanalen potentiële klanten in connectie brengt met de software. Hierbij komt haar Master of Science in Marketing Management goed van pas.

Hiervoor heeft Janet als Online Marketeer gewerkt om de online vindbaarheid van verschillende bedrijven te vergroten. Door voor bedrijven in verschillende branches te hebben gewerkt heeft zij veel ervaring op gedaan. Janet werd enthousiast om bij SINCERIUS te gaan werken door de ambitie en tevredenheid van collega’s en de complexiteit en groeikansen van de branche.

Barcelona voelt voor haar als een tweede thuis na hier twee jaar te hebben gewoond en gestudeerd. Deze ervaring heeft haar geleerd om flexibel te zijn in veranderende omstandigheden, met verschillende culturen om te gaan en zelfstandig te zijn.

Janet draagt bij aan een positieve teamdynamiek door geen beren op de weg te zien, want (bijna) alles is mogelijk zolang je er maar zelf genoeg energie in steekt.

In haar vrije tijd is ze vaak in de sportschool te vinden, op een festival met lekker weer of bij vriendinnen.

Voor al jouw marketing vragen kun je bij Janet terecht!