Marc van Galen

Marc werkt als Consultant Financial Due Diligence bij SINCERIUS. Na een internationale stage in Berlijn en een uitwisseling in Thailand, heeft hij zijn master in Strategisch Management afgerond aan de Rotterdam School of Management. Tijdens zijn studie ontstond zijn interesse in de financiële wereld, wat resulteerde in een focus op financiële markten en bedrijfsstrategie.

Marc's academische achtergrond legde de basis voor het kwantitatief analyseren van financiële data. Voor zijn afstuderen onderzocht hij de impact van oprichterservaring op de financiering van cleantech bedrijven. Deze combinatie van strategisch inzicht en analytische vaardigheden zet hij graag in bij zijn werkzaamheden voor SINCERIUS.

Marc waardeert vooral de projectmatige werkwijze bij SINCERIUS, waar hij samenwerkt met ambitieuze collega's. De variëteit aan projecten en de relatief korte doorlooptijd zorgen ervoor dat hij snel veel leert over verschillende sectoren. Hij vindt het uitdagend om complexe financiële gegevens te analyseren en waardevolle inzichten te bieden die bijdragen aan de strategische beslissingen van klanten.

In zijn vrije tijd houdt Marc ervan om actief en sociaal bezig te zijn. Hij geniet van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen, wat zijn horizon verbreedt en hem nieuwe perspectieven biedt. Sport speelt ook een grote rol in zijn leven; hij speelt graag hockey en gaat regelmatig zwemmen om fit te blijven. Daarnaast maakt hij graag tijd vrij om met vrienden af te spreken.