Nicole Bevers

Nicole is met veel plezier werkzaam bij SINCERIUS als HR Manager. Sinds april 2023 maakt ze deel uit van het fantastische team van SINCERIUS. Ze zocht naar een baan waarin ze HR kon helpen opbouwen en uitbreiden, bij voorkeur in een dynamische, ondernemende en inspirerende omgeving, en die heeft ze hier gevonden! Voordat Nicole bij SINCERIUS terechtkwam, heeft ze waardevolle ervaring opgedaan als HR-consultant. Deze ervaring stelt haar in staat om haar kennis en vaardigheden toe te passen en de HR-afdeling van SINCERIUS naar een hoger niveau te tillen.

SINCERIUS is een geweldige plek voor Nicole om als HR Manager te werken, omdat ze hier het cliché 'work hard, play hard' waarmaken. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd tijd voor een grapje, een praatje of een wandeling.

Met al die positieve energie om haar heen vindt Nicole het alleen maar leuk om aan thema's te werken die bijdragen aan het werkgeluk. In haar rol is ze betrokken bij allerlei thema's, van werving en selectie tot loopbaanontwikkeling en medewerkersbetrokkenheid. Het allerleukste vindt ze het sparren met mensen over hun groei en ontwikkeling. Daarnaast houdt ze zich bezig met het verbeteren van de ervaring van de medewerkers bij SINCERIUS. Nicole is altijd op zoek naar manieren om de werkomgeving te optimaliseren, zodat iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt. Als HR Manager krijgt ze veel vrijheid om haar creativiteit de vrije loop te laten en nieuwe initiatieven te ontplooien, om zo actief ieders werkervaring te optimaliseren.

Naast haar werk bij SINCERIUS houdt Nicole ervan om altijd omringd te zijn door vrienden en familie en samen lekker te koken, terrasjes te pakken, spontane uitjes te plannen en samen dansjes te doen. Verder is ze ook wel sportief, ze wandelt, skeelert en rocyclet graag, maar ze eindigt ook vaak toch weer op een terras. Ook is ze enigszins verslaafd aan sudoku's, maar dat houdt haar wel scherp.

Als je meer wilt weten over werken bij SINCERIUS, aarzel dan niet om Nicole een e-mail te sturen of haar te bellen. Ze staat altijd open voor een leuk gesprek.