Olivier Pruymboom

Olivier is als Marketing & Sales Assistant werkzaam bij SINCERIUS, waar hij betrokken is bij diverse marketing en sales projecten binnen Business Insight.

Wat hij het leukste vindt aan zijn werk bij SINCERIUS is de vrijheid en zelfstandigheid binnen het bedrijf. Door de dynamiek is geen enkele dag is hetzelfde en krijgt hij de kans om met verschillende consultants, bedrijven en sectoren te werken, wat zijn werk uitdagend en interessant maakt. Hij wordt enthousiast van het opstellen omtrent strategische opties en het vinden van waardevolle kansen die bijdragen aan ontwikkeling van de gehele business.

Als collega staat Olivier bekend om zijn creativiteit, leervermogen, gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Hij hecht veel waarde aan samenwerking en gelooft in betrokkenheid en het delen van kennis om tot de beste resultaten te komen. Hij is altijd bereid om anderen te ondersteunen wanneer dit nodig is, Olivier is een echte teamplayer om zo bij te dragen aan een positieve teamdynamiek.

Naast zijn werk bij SINCERIUS doet hij de Pre-Master Culture, Organization and Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hiervoor heeft hij de bachelor Commerciële Economie afgerond aan de Hogeschool Leiden. Tijdens deze bachelor heeft hij belangrijke soft skills ontwikkeld, waaronder strategisch- en analytisch denken, probleemoplossend vermogen en teamwerk. Hij heeft geleerd om complexe commerciële vraagstukken aan te pakken en effectief aan te pakken met collega's en klanten.

Zijn kennis en ervaring heeft hij ook in de praktijk weten te gebruiken tijdens zijn afstudeerstage bij Heineken waar hij binnen de Retail afdeling zijn scriptie schreef over promotionele marketingactiviteiten voor de Heineken merken. Na het succesvol afronden van zijn scriptie is Olivier vervolgens een halfjaar werkzaam geweest als werkstudent binnen de Retail afdeling Heineken.

Olivier heeft naast zijn studie en werk een passie voor klassieke auto’s. In zijn vrije tijd organiseert hij op dit moment een rally namens het KWF in Leiden waar hij de functie als dagvoorzitter bekleed. Hij vindt het belangrijk om zich naast zijn studie en werk bezig te houden met maatschappelijk werk om zich hiermee voortdurend te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Hij deelt graag zijn kennis en ervaring om het bedrijf en anderen te helpen groeien en zich te ontwikkelen. Door feedback te geven en ondersteuning te bieden, draagt hij bij aan het succes van het hele team.