Rick van de Pijpekamp

Rick is in 2023 begonnen als Consultant Business Intelligence bij SINCERIUS. Dit is zijn eerste ervaring met een full-time baan. Elke dag leert hij nieuwe vaardigheden en wordt hij opnieuw uitgedaagd.

Tijdens zijn studie heeft hij een brede interesse gekregen in de wereld van data science en machine learning. Als Consultant Business Intelligence kan hij zijn kennis op deze gebieden goed toepassen op de financiële wereld van due diligence. Hoewel dit werkgebied voor hem nog relatief nieuw is, vindt hij het ontzettend leuk om in deze wereld zichzelf verder te ontwikkelen. Bij SINCERIUS spreekt het veelzijdige werk en het sociale contact met collega’s hem het meest aan. Het is voor hem de ideale plek waar hij zijn passie voor data science en machine learning kan combineren met de financiële wereld, wat hem een unieke kans biedt om zowel zijn technische vaardigheden als zijn zakelijk inzicht verder te ontwikkelen.

In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om verschillende sporten uit te oefenen of om samen met vrienden eropuit te gaan. Daarnaast houdt hij erg van reizen en is hij altijd op zoek naar nieuwe muziek.