Simon Voogel

Simon is Lead developer bij SINCERIUS. Afkomstig van de HvA waar hij zijn bachelor in software engineering behaalde, begon Simon zijn carrière bij SINCERIUS als afstudeerstagiair in 2021. Wat begon als een stage, ontwikkelde zich al snel tot een fulltime rol waarin Simon zijn kennis en vaardigheden optimaal inzet.

Binnen het Business Insight team is Simon een belangrijke schakel. Hij werkt aan het webdevelopment van ons Business Insight webportaal en speelt een centrale rol in het leggen van data-koppelingen met de systemen van onze klanten. Simon houdt ook een wakend oog over de software development projecten en speelt een actieve rol in de recruitment van nieuwe developers.

Simon is toegewijd, hardwerkend en heeft een natuurlijk talent voor het oplossen van complexe problemen. Hij is iemand die luistert, leert en leidt wanneer dat nodig is.

Buiten kantooruren zie je Simon vaak in de crossfit gym of in zijn tuin. Hij houdt van de uitdaging en discipline die crossfit biedt en vindt ontspanning in het tuinieren.

Met zijn mix van technische vaardigheden, oog voor detail en teamgerichte houding, is hij een waardevol lid van het Business Insight team.