Teije Ligterink

Teije is sinds 2023 als HR Assistant actief bij SINCERIUS. Hij is betrokken bij recruitment, learning & development en inclusion & diversity.

Wat hij het leukst vindt aan zijn functie als HR Assistant is de focus op mensen. Zijn passie is creatief bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en het beste uit mensen halen. Deze passie komt goed van pas bij SINCERIUS, omdat je veel te horen krijgt over andere afdelingen en je nauw contact hebt met je collega’s. Samen met de gezellige sfeer van SINCERIUS is het de perfecte combinatie voor Teije, die het belangrijk vindt om te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Naast zijn werk bij SINCERIUS is Teije bezig met zijn Bachelor Management of International Social Challenges en als People Data Specialist bij AIESEC in The Netherlands. Tijdens zijn studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft Teije geleerd over Management in de publieke sector en heeft hij ervaring opgedaan in projecten die sociaal-economische problemen oplossen. Hierdoor heeft hij vaardigheden zoals presenteren, analytisch denken, academisch onderzoek en stakeholder management ontwikkeld.

In zijn vrije tijd vindt Teije het leuk om te sporten, zo zit hij in de Heren 17 van Hockeyclub Leonidas. En speelt hij vaak 18 holes bij Golfbaan Delfland of gaat hij naar de driving range bij Seve in Rotterdam. Ook vindt Teije racketsporten leuk zoals tennis, paddel of squash.