Thomas Daemen

Thomas (1977) is registeraccountant en heeft een doctoraal bedrijfskunde (Erasmus Universiteit Rotterdam). Thomas versterkt sinds 2013 als partner het team van SINCERIUS. Vanaf 2005 was Thomas werkzaam bij Deloitte Transaction Services, waar hij zich heeft gespecialiseerd in fusies en overnames in diverse sectoren. Thomas heeft ervaring opgedaan in private equity en bij strategische cliënten, zowel aan de verkoop- (vendor due diligence) als aan de koopkant (acquisition due diligence). Thomas begon zijn carrière in 2001 bij PwC in de accountancy praktijk.

Thomas draagt met zijn analytische creativiteit graag bij aan de rol die SINCERIUS speelt bij innovaties op het gebied van financiële due diligence, het zichtbaar maken van waarde en mogelijke waardecreatie uit beschikbare data. Hierdoor verandert een financieel due diligence van SINCERIUS al gauw van een ‘foto’ in een ‘film’. Verder deelt Thomas graag zijn kennis en enthousiasme voor het financiële due diligence vak via het geven van de NBA-VRC financiële due diligence cursussen voor Registeraccountants (RA’s) en Registercontrollers (RC’s).

Thomas woont met zijn partner Relinde en hun drie zoons in Rotterdam. In zijn vrije tijd is Thomas graag sportief bezig, hardlopend door Rotterdam in training voor een marathon met als ultiem doel om ooit nog een triathlon te volbrengen.