Thomas Daemen

Thomas is inmiddels meer dan 10 jaar verbonden aan SINCERIUS als partner, een SINCERIAAN van het eerste uur dus.

Wat hij het leukste vindt aan SINCERIUS is de dynamiek en de voortdurende verandering. Vooral het combineren van senior inhoudelijke betrokkenheid van de ‘oude rotten’ uit het vak met vooruitstrevende en vernieuwende data analyses skills (de verfrissende blik van de ‘next generation’). SINCERIUS verbindt hierdoor een heel unieke set aan skills, wat zowel op het gebied van Financial Due Diligence als SINCERIUS Business Insight enorme toegevoegde waarde creëert.

Hij wordt er enthousiast van als hij met zijn analytische kwaliteiten waarde en waardecreatie zichtbaar kan maken uit beschikbare data en zijn klanten kan ondersteunen met complexe investeringsbeslissingen. Verder deelt hij zijn kennis en enthousiasme voor het financial due diligence vak graag via het geven van cursussen en workhops, bijvoorbeeld via de NBA-VRC financial due diligence cursussen voor Registeraccountants (RA’s) en Registercontrollers (RC’s).

Wat niet mag ontbreken is zijn liefde voor Rotterdam: de stad waar hij woont met Relinde en hun drie zoons, en waar SINCERIUS ook op een hele mooie plek een kantoor heeft.

In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig om daarna het leven bourgondisch te vieren. Lekker buiten duursporten in en om Rotterdam, vooral zwemmen, fietsen en hardlopen. Na zeven keer de marathon van Rotterdam uitgelopen te hebben, is zijn nieuwe ultieme doel om een triatlon te volbrengen.