Thomas Mooij

Thomas is sinds juli 2023 werkzaam bij SINCERIUS als Consultant Business Intelligence. Hij is via een bedrijvenborrel van zijn studenten tennisvereniging in Rotterdam in contact gekomen met SINCERIUS en het klikte meteen goed.

Thomas heeft een bachelor Bedrijfskunde afgerond aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit, waarna hij een jaar de functie als penningmeester heeft vervuld in het 52e bestuur van de Rotterdamse Studenten Tennis Vereniging Passing Shot. In dit jaar heeft hij zich veel beziggehouden met het opstellen en bijhouden van een jaarbegroting en was hij eindverantwoordelijk voor de financiële boekhouding van de gehele vereniging.

Na het afronden van zijn bestuursjaar is hij een master Business Information Management begonnen. Waar hij in de financiële vakken van de bacheloropleiding zijn interesse in de financiële aspecten van bedrijven ontdekte, heeft hij in de masteropleiding veel geleerd over big data en data-analyse. De interesse in beide vakgebieden sluit goed aan bij de diensten die SINCERIUS aanbiedt.

Voordat hij als Consultant Business Intelligence bij SINCERIUS begon heeft hij een tijdje part time gewerkt als student assistent bij Ecorys Nederland, waar hij zich vooral bezighield met het ondersteunen van internationale kwalitatieve onderzoeken voor impact assessments van potentiële wetswijzigingen die de Europese Commissie wil doorvoeren. De stap naar SINCERIUS was werkinhoudelijk een grote stap, maar het werk van SINCERIUS sluit beter aan bij zijn studie en interesses.

In zijn vrije tijd staat hij graag op de tennis- of padelbaan en is hij nog redelijk actief in commissies bij de studententennisvereniging, doet hij graag drankjes met vrienden (die twee zijn over het algemeen goed te combineren) en wandelt of skiet hij graag in de Oostenrijkse bergen.