Wouter Goedknegt

Wouter (1981) is in 2019 als Director Financial Due Diligence toegetreden tot het SINCERIUS-team. Voor zijn toetreding werkte hij als M&A adviseur bij PhiDelphi Corporate Finance, waar hij gedurende 15 jaar talloze aan- en verkooptransacties succesvol heeft begeleid voor ondernemers, corporates en private equity partijen in diverse sectoren, waaronder een groot aantal in de zorgsector.

Wouter's werkwijze sluit goed aan op de SINCERIUS way of working. Hij heeft een scherp oog voor detail en wil business modellen echt begrijpen en mogelijke (transactie)risico’s vroegtijdig signaleren. Hierbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn brede financiële en strategische kennis en ervaring vanuit zijn voormalige rol als M&A adviseur.

Als Director combineert Wouter het aansturen van financial due diligence opdrachten met diverse andere taken en verantwoordelijkheden. Hij ondersteunt BI-collega’s en BI-klanten met financiële kennis en is betrokken bij de doorontwikkeling van onze BI-tool. Daarnaast is Wouter een verbindende factor in onze snel groeiende organisatie, waarbij Wouter vanuit focus op kwaliteit en oprechte betrokkenheid een grote bijdrage levert aan de opleiding en ontwikkeling van het team.

Wouter heeft zijn doctoraal bedrijfseconomie in 2006 behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam. Wouter gaat in z’n vrije tijd graag tennissen, zeilen en hardlopen.