Wouter Goedknegt

Wouter (1981) is in 2019 als director toegetreden tot het SINCERIUS-team. Daarvoor werkte hij als M&A adviseur bij PhiDelphi Corporate Finance, waar hij 15 jaar advies heeft geleverd aan ondernemers, corporates en private equity partijen op het gebied van fusies en overnames in diverse sectoren, waaronder een groot aantal in de zorg.

Wouters werkwijze sluit goed aan op de SINCERIUS way of working. Hij wil business modellen echt begrijpen en mogelijke (transactie)risico’s vroegtijdig signaleren.

Als Operational director combineert Wouter het aansturen van financial due diligence opdrachten met een belangrijke operationele rol binnen SINCERIUS. Hij is de verbindende factor tussen de verschillende initiatieven en werkstromen in onze snel groeiende organisatie. Wouter heeft een focus op kwaliteit en is oprecht betrokken bij de ontwikkeling van het team.

Wouter heeft zijn doctoraal bedrijfseconomie in 2006 behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam. Wouter gaat in z’n vrije tijd graag zeilen, tennissen en hardlopen.