Wouter Nommensen

Wouter (1997) is Consultant Business Intelligence bij SINCERIUS.

Hij is momenteel bezig met het behalen van zijn masterdiploma in Econometrie & Management Science aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij zich specialiseert in Quantitative Finance. Met zijn passie voor data, finance en statistiek heeft hij een solide basis van interesses die naadloos aansluiten bij de werkzaamheden van een BI consultant bij SINCERIUS. Naast zijn werk als consultant is Wouter ook druk bezig met het schrijven van zijn scriptie, die hij bij SINCERIUS aan het afronden is.
Naast dat Wouter hard werkt aan zijn professionele ontwikkeling, vindt hij het ook belangrijk om een actieve levensstijl te behouden. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op het rugbyveld van de Rotterdamse Studenten Rugby Club, waar hij zijn energie kwijt kan en geniet van de intensiteit en competitieve sfeer. Naast de fysieke uitdaging, waardeert hij de sterke band van het team en probeert de teamgeest en samenwerking van een rugbyteam te vertalen naar zijn werk bij SINCERIUS.
Naast rugby heeft Wouter een passie voor het plannen van leuke activiteiten en reizen met vrienden. Hij geniet ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken en bijzondere ervaringen op te doen, en hij ziet dit als een waardevolle manier om zijn horizon te verbreden en nieuwe perspectieven te ontdekken. Of het nu gaat om het organiseren van een weekendje weg of het plannen van een internationale reis, Wouter is altijd in voor avontuur en het creëren van onvergetelijke herinneringen.
Met zijn gedrevenheid, analytische vaardigheden en liefde voor sport en reizen, brengt Wouter een unieke combinatie van eigenschappen en ervaringen met zich mee. Hij is toegewijd aan zijn werk als consultant en streeft ernaar om waardevolle inzichten uit data te halen en deze te vertalen naar bruikbare oplossingen voor klanten.