Marketing en Communicatie medewerker

min 24 uur per week

In deze rol ga je in de breedte aan het werk; van strategisch tot operationeel en van communicatie tot marketing. Zowat alle aspecten van het vak passeren de revue. Deze positie is voor 24-32 uur per week, als freelancer of in loondienst in te vullen. 

 

Over ons

Bij SINCERIUS draait het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data zodat onze klanten een goed onderbouwde keuze kunnen maken bij de financiële uitdagingen die ze tegenkomen. Dat inzicht geven we met name tijdens het proces van fusies en overnames (M&A) door middel van een due diligence onderzoek oftewel een financieel boekenonderzoek. 


SINCERIUS is de enige financiële due diligence boutique van Nederland en betrokken bij meer dan 100 deals per jaar. We hebben inmiddels een stevige reputatie opgebouwd binnen de M&A wereld. In 2018 waren wij de winnaars bij de M&A Awards in de categorie ‘Best Transaction Services Advisor! En die prestaties willen we een stuk harder van de daken schreeuwen dan we nu doen. Daarom zijn we op zoek naar ondersteuning op het gebied van marketing & communicatie.

 

Jouw opdracht 

We willen onze naamsbekendheid richting potentiële klanten én de arbeidsmarkt verhogen en meer aandacht besteden aan onze (online) zichtbaarheid. De opdracht gaat van heel operationeel tot strategisch en van communicatie tot marketing. Zowat alle aspecten uit het vak passeren de revue, waaronder: 

Verhogen (online) zichtbaarheid

Social media zetten we op dit moment in beperkte mate in. Dit zouden we willen intensiveren. En uiteraard met interessante, waarde toevoegende content die interessant is voor onze volgers en doelgroep. We verwachten van jou dat je een contentkalender maakt, content creëert en de juiste platforms inzet om het te verspreiden.

 

Positionering 

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en hebben we niet stil gestaan in onze ontwikkeling. De manier waarop we ons positioneren op bijvoorbeeld onze website dateert nog uit de begintijd. Daar mag de stofkam dus doorheen. Net als door ons promotiemateriaal en -folders die we tijdens klankgesprekken gebruiken. Aan jou de taak om een frisse en toekomstgerichte positionering voor ons te bepalen. En wellicht werkt een nieuwsbrief, klantevent of een ander initiatief ook heel goed?!

 

Arbeidsmarktcommunicatie en interne communicatie

We zijn zichtbaar bij alle relevante studieverenigingen. Dit werkt goed, maar met een gedegen strategie zouden we hier nog succesvoller in zijn. En nu ons team bijna uit 20 mensen bestaat, is het ook tijd om aandacht te besteden aan interne communicatie zodat we ons unieke teamgevoel kunnen behouden.

Ook zijn we aangesloten bij het gerenommeerde wereldwijde Eight International Netwerk en groeien gestaag.

 

Jouw profiel 

•    Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau (bachelor) en een afgeronde relevante opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie; 
•    Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Marketing en/of Communicatie medewerker; 
•    Je hebt affiniteit met online marketing & social media. Daar hoort ook kennis van SEO en SEA bij; 
•    Daarnaast heb je affiniteit met de financiële dienstverlening 
•    Je woont bij voorkeur in Amsterdam; 
•    en bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. 
•    Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. 

Je kunt goed zelfstandig werken en voelt je op je gemak bij het runnen van je eigen afdeling. Je bent creatief, schrijft vlot en je hebt kennis van zaken van zowel interne als externe communicatie. Je hebt een overtuigende persoonlijkheid en je bent in staat je collega’s te enthousiasmeren en te inspireren. Je hebt visie en tegelijkertijd een hands-on mentaliteit waarbij je kunt schakelen op verschillende niveaus (strategisch en uitvoerend).

 

Wij bieden

•    een interessante en uitdagende opdracht waar je je eigen stempel op kunt drukken; 

•    flexibiliteit in de manier waarop je je werkweek indeelt; 
•    deze rol kan op freelance basis of met een contract voor bepaalde tijd ingevuld worden 
•    een enthousiast en ambitieus team die je graag van input voorziet 

 

Solliciteren

Enthousiast over deze opdracht? Stuur je cv met korte motivatie via e-mail naar solliciteren@sincerius.nl ter attentie van Eveline Pernoud (HR Manager). Voor vragen over de vacature kun je haar bellen op 06 291 928 29.