Michiel Koopmanschap

 

Michiel (1976) is een ervaren registeraccountant die zich heeft gespecialiseerd in financieel advies op het gebied van fusies, overnames en bedrijfsintegraties.

Arthur Andersen was voor Michiel de eerste werkgever na zijn studie bedrijfseconomie in Tilburg. Daarna werkte Michiel nog 10 jaar voor Deloitte, eerst in de internationale auditpraktijk en later voor het transaction services team. In die rol verstrekte hij veel acquisitie due diligence advies aan voornamelijk private equity klanten en zat hij veel met ondernemers aan tafel. 

“Ondernemers zijn altijd druk, willen zaken in beweging zetten. Ze kunnen daarom aanvankelijk sceptisch zijn als er een financieel specialist aan tafel komt. Om die reden hecht ik aan helderheid en een pragmatische aanpak. Je merkt dat de scepsis verdwijnt als ze zien dat ik ook beweging wil op financieel gebied die de business verder brengt”.  

Vervolgens heeft Michiel gedurende twee jaar intensief voor een private equity bedrijf gewerkt, dat hem de ervaring gaf aan de andere kant van de tafel. 

“Ik vind leuk om businesses écht te begrijpen en te doorgronden. Door deze ervaring, waarbij ik veel  breder bij een transactie betrokken was dan voorheen, kan ik me nu beter in mijn klanten verplaatsen”. 

Michiel is vader van drie kinderen en in zijn vrije tijd een gepassioneerd liefhebber van klassieke auto’s, theater en zeilen.
 

 


‹ Terug