De SINCERIUS way of working

We werken in compacte teams en zijn altijd erg betrokken bij jouw groei en ontwikkeling. En van die hoge betrokkenheid profiteert niet alleen de klant, maar ook jij. Ontwikkelen en groeien doe je bij ons door intensief samen te werken met ons ervaren en gedreven team in combinatie met een innovatief en eigenwijs opleidingsprogramma. Geen betere manier om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen!

Let's meet!

Copyright BLINKfotografie

Mieke Reintjes

Director
Meer over Mieke Reintjes

Vragen over werken bij SINCERIUS kan je het beste stellen aan Mieke. Dat kan via de telefoon, per e-mail of via onze social media. Wil je meer weten over de inhoud van het werk? We plannen ook graag een (digitaal) kopje koffie in met een van onze collega’s. Hij of zij vertelt je graag meer!

Mail ons
Of bel via +31 85 890 0318

Onze vacatures

Functie
Afdeling
Type
Locatie
Financial Due Diligence
Full-time
Amsterdam
Financial Due Diligence
Full-time
Amsterdam
Financial Due Diligence
Full-time
Amsterdam
Financial Due Diligence
Full-time
Amsterdam
Business Intelligence
Internship
Amsterdam
Business Intelligence
Full-time
Amsterdam
Business Intelligence
Full-time
Amsterdam
Business Intelligence
Full-time
Amsterdam
Business Support
Full-time
Amsterdam

#werkenbijSINCERIUS

Ontdek hoe het is om bij SINCERIUS te werken en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen!

SINCERIUSLY YOU

Onze mensen zijn net even anders. Net wat oprechter, toegankelijker, eigenwijzer en pragmatischer. In onze cultuur mogen mensen open, eerlijk en kwetsbaar zijn. Dit zorgt voor een fijne en veilige leer- en werkomgeving waar je je heel snel kunt ontwikkelen. Ons werktempo, onze kwaliteitsstandaarden en onze ambities liggen hoog. Wij willen de nieuwe standaard zijn. Dat kan alleen door kritisch te blijven en ons altijd af te vragen: hoe kan het nóg beter? Bij ons werk je samen met ambitieuze mensen die continu op zoek zijn naar vernieuwing. Ontdek of SINCERIUS bij jou past!

Kopie van Zonder titel (17)

Vaar jij met ons mee?

Affiniteit met financiële cijfers én fusies & overnames? Of met het transformeren van data naar heldere inzichten?

Vaar mee met SINCERIUS door de Amsterdamse grachten tijdens ons sloepevent! Tijdens een leerzame – maar zeker ook gezellige middag – ontdek je wat Financial Due Diligence en M&A inhouden en maak je kennis met (een deel van ons) team.

Wat bieden wij?

Een steile leercurve

Een steile leercurve

Haal het maximale uit jezelf en uit elkaar

Je ontwikkeling en groei krijgen een extra boost door ons opleidingsprogramma. Dit programma bestaat uit vaktechnische trainingen en uit leergesprekken met je peers. Ervaren collega’s leren je de fijne kneepjes van het vak. Denk hierbij aan: financieel modelleren, accounting, BI tooling en andere vaktechnische trainingen. In de leergesprekken staan jouw persoonlijke leerdoelen, feedback en reflectie op wat je doet centraal. Jouw leerdoelen bepaal je zelf. Wij helpen je om ze te identificeren en te formuleren en ze met behulp van je collega’s, een externe coach of praktische trainingen te halen. Daarnaast voer je met je peers ook regelmatig leergesprekken; een van jullie brengt een casus in die je vervolgens onder leiding van een ervaren collega bespreekt. Zo leren jullie maximaal van elkaar! En voor een optimale start koppelen we je aan een buddy die je de eerste 2 maanden training on-the-job geeft en bij wie je met al je vragen terecht kan.

Ondernemerschap & Inspraak

Ondernemerschap & Inspraak

Wij waarderen initiatief

Wij staan voor next level Transaction Services, dat betekent dat we onszelf steeds blijven uitdagen om onze dienstverlening next level te houden. Dit kan alleen als iedereen binnen onze organisatie zich hier verantwoordelijk voor voelt. En dat doen we. Onze stagiairs, werkstudenten, consultants, managers, directors, partners en ondersteuners hebben allemaal oog voor waar en hoe we kunnen innoveren. Iedereen denkt mee en neemt zelf initiatief daar waar kansen liggen. Intern zijn er verschillende, strategische projecten waar je bij aan kunt sluiten om mee te denken over de ontwikkeling van de organisatie; op de vlakken die jou het meest aanspreken. 

Plezier

Plezier

Een open en gezellige bedrijfscultuur

Open, transparant en zoals onze naam al zegt: oprecht. We leggen de lat hoog, werken hard en doen dat samen. We zijn een platte en informele organisatie waar we als persoon gelijkwaardig zijn aan elkaar. Natuurlijk is er hiërarchie, maar die houden we graag vakinhoudelijk. We vinden het fijn als je in jouw beginperiode vaak aanwezig bent. Wanneer je bent ingewerkt deel je zelf flexibel in of je thuis werkt of op kantoor. Tenslotte ondernemen we regelmatig leuke dingen met elkaar: we borrelen en feesten, gaan varen bij mooi weer, organiseren sportieve uitjes, gaan samen (après-)skiën en nog veel meer! Het maakt SINCERIUS tot dé plek voor groeien én gezelligheid.  

Copyright BLINKfotografie

"Bij SINCERIUS voel ik me vanaf het begin thuis door het jonge en open team om me heen. In combinatie met onze hoge standaarden drijft dat mij om altijd het onderste uit de kan te halen voor de klant en om mijzelf te (blijven) ontwikkelen."

Jan Willem Eshuis - Senior Consultant

Copyright BLINKfotografie

''Bij SINCERIUS krijg je veel ruimte om eigen ideeën te implementeren en nieuwe skills te leren als deze passen bij de strategische doelen van het bedrijf. Als BI consultant geeft mij dit de mogelijkheid om mijn werkzaamheden goed aan te sluiten op mijn doelstellingen en interesses.''

Lotte Huft - BI Consultant

Copyright BLINKfotografie

''Bij SINCERIUS is er veel ruimte voor creatief denken. Dit maakt het nadenken over vernieuwing in processen zo makkelijk. De positieve reacties na een verbeterslag in een product of proces maken het werk extra motiverend!''

Milan Doodeman - Developer

Copyright BLINKfotografie

"Bij SINCERIUS werk ik aan transacties van bedrijven in een breed scala aan sectoren. Dit sluit goed aan op mijn ambities, omdat ik breed georiënteerd ben en graag veel verschillende projecten wil doen."

Rolf Bolte - Senior Consultant

Copyright BLINKfotografie

"SINCERIUS biedt mij als starter een veilige basis waarbij veel aandacht is voor professionele en persoonlijke groei, dat in combinatie met een inspirerend team zorgt voor een steile leercurve."

Maud Verheijen - Consultant

Klaar voor de volgende stap?

 1. Sollicitatie

  Upload je CV, motivatie en je cijferlijsten. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie.

 2. Telefonisch contact

  Kort gesprek met ruimte voor je eerste vragen.

 3. Kennismakingsgesprek

  Het eerste echte kennismakingsgesprek is op kantoor of online met een consultant en senior consultant of manager. Het doel van dit eerste gesprek is om te kijken of jouw verwachtingen matchen bij wat wij zoeken. Uiteraard stellen wij vragen, tegelijkertijd geven we jou de ruimte om erachter te komen wie wíj zijn.

  We besteden aandacht aan het uitleggen wat Financial Due Diligence precies inhoudt of hoe wij het maximale uit data halen met Business Intelligence Solutions.

  Wij vinden het belangrijk dat er bij de kennismaking ruimte is voor een open en gelijkwaardig gesprek, waarin beide partijen goed kunnen bepalen of er een match is. Twijfel daarom niet om vragen te stellen, wanneer het nog niet helemaal duidelijk is wat ons werk precies inhoudt.

 4. IQ test, case en een vervolggesprek

  De tweede ronde bestaat uit een IQ test, een case en een vervolggesprek en vindt altijd bij ons op kantoor plaats. Je start de tweede ronde met een IQ test. Is de score voldoende, dan ga je in gesprek met een Director en een Manager. In het gesprek staat de inhoud centraal en onderzoeken we of je geschikt bent voor de functie bij SINCERIUS. Daarna voer je met de case een mini Financial Due Diligence of andere functie-specifieke opdracht uit. Zo ervaar je meteen in de praktijk of dit werk je leuk lijkt. En wij zien hoe jij een case benadert.

 5. Welkom bij SINCERIUS!

  Is de tweede ronde goed gegaan en ben jij ook nog steeds enthousiast, dan heten we je van harte welkom bij SINCERIUS! Je krijgt van ons een aanbieding en we bespreken je startdatum. Zodra je je contract hebt ondertekend en je VOG hebt overlegd, koppelen we je aan een buddy en zetten we alles in werking voor een fijne eerste dag.

Neem een kijkje op onze Social Media!