De SINCERIUS Way of working

We werken in compacte teams en zijn altijd erg betrokken bij jouw groei en ontwikkeling. En van die hoge betrokkenheid profiteert niet alleen de klant, maar ook jij. Ontwikkelen en groeien doe je bij ons door intensief samen te werken met ons ervaren en gedreven team in combinatie met een innovatief en eigenwijs opleidingsprogramma. Geen betere manier om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen!

Contact

Copyright BLINKfotografie

Eveline Pernoud

Director Human & Organisation Development
Meer over Eveline Pernoud
Copyright BLINKfotografie

Naomi Smits

HR Advisor
Meer over Naomi Smits

Vragen over werken bij SINCERIUS kan je het beste stellen aan Naomi (young professionals) of Eveline (ervaren kandidaten). Dat kan via de telefoon, per e-mail of via onze social media. Wil je meer weten over de inhoud van het werk? We plannen ook graag een (digitaal) kopje koffie in met een van onze collega’s. Hij of zij vertelt je graag meer!

Mail ons
Of bel via +31 85 808 8571

Onze vacatures

Functie
Afdeling
Type
Locatie
Financial Due Diligence
Full-time
Amsterdam
Financial Due Diligence
Full-time
Amsterdam
Financial Due Diligence
Full-time
Amsterdam
Business Intelligence
Internship
Amsterdam
Business Support
Full-time
Amsterdam
Business Support
Part-time
Amsterdam

Volg ons op Instagram

Ontdek hoe het is om bij SINCERIUS te werken en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen!

SINCERIUSLY YOU

Onze mensen zijn net even anders. Net wat oprechter, toegankelijker, eigenwijzer en pragmatischer. In onze cultuur mogen mensen open, eerlijk en kwetsbaar zijn. Dit zorgt voor een fijne en veilige leer- en werkomgeving waar je je heel snel kunt ontwikkelen. Ons werktempo, onze kwaliteitsstandaarden en onze ambities liggen hoog. Wij willen de nieuwe standaard zijn. Dat kan alleen door steeds kritisch bij onszelf stil te staan of dat wat we doen nog steeds het juiste is. Bij ons werk je samen met ambitieuze mensen die continu op zoek zijn naar vernieuwing. Ontdek of SINCERIUS bij jou past!

Kopie van Zonder titel (17)

Sloepevent

Affiniteit met financiële cijfers én fusies & overnames? Elke maand kun je aan boord stappen en meevaren met SINCERIUS, door de Amsterdamse grachten! Tijdens een leerzame maar zeker ook gezellige middag, ontdek je wat financiële due diligence inhoudt, wat er bij M&A komt kijken en maak je kennis met (een deel van) ons team.

Vaar je met ons mee?

Wat bieden wij?

Een steile leercurve

Een steile leercurve

Haal het maximale uit jezelf en uit elkaar

Je ontwikkeling en groei krijgen een extra boost door ons opleidingsprogramma. Dit programma bestaat uit vaktechnische trainingen en uit leergesprekken met je peers. Ervaren collega’s leren je de fijne kneepjes van het vak. Denk hierbij aan: financieel modelleren, accounting, BI tooling en andere vaktechnische trainingen. In de leergesprekken staan jouw persoonlijke leerdoelen, feedback en reflectie op wat je doet centraal. Jouw leerdoelen bepaal je zelf. Wij helpen je om ze te identificeren en te formuleren en ze met behulp van je collega’s, een externe coach of praktische trainingen te halen. Daarnaast voer je met je peers ook regelmatig leergesprekken; een van jullie brengt een casus in die je vervolgens onder leiding van een ervaren collega bespreekt. Zo leren jullie maximaal van elkaar! En voor een optimale start koppelen we je aan een buddy die je de eerste 2 maanden training on-the-job geeft en bij wie je met al je vragen terecht kan.

Ondernemerschap

Ondernemerschap

Wij waarderen initiatief

Wij staan voor next level Transaction Services. Dat betekent dat we onszelf steeds blijven uitdagen om onze dienstverlening next level te houden. En dat kan alleen als iedereen binnen onze organisatie zich hier verantwoordelijk voor voelt. Wij verwachten van onze stagiairs, werkstudenten, consultants, managers, directors, partners en ondersteuners dat ze oog hebben voor waar en hoe we kunnen innoveren. Dat ze meedenken en het initiatief nemen daar waar er kansen liggen. Intern zijn er verschillende, flexibele werkgroepen waar je bij aan kunt sluiten om mee te denken over de ontwikkeling van de organisatie; op de vlakken die jou het meest aanspreken.

Plezier

Plezier

Een open en gezellige bedrijfscultuur

Open, transparant en zoals onze naam al zegt oprecht. We leggen de lat hoog, werken hard, en doen dat samen. SINCERIUS is een platte en informele organisatie waarin we als persoon gelijkwaardig zijn aan elkaar. Natuurlijk is er hiërarchie, maar die houden we graag vakinhoudelijk. We ondernemen regelmatig leuke dingen met elkaar; we borrelen en feesten, gaan samen varen bij mooi weer, organiseren sportieve uitjes, gaan samen skiën en après-skiën etc., en dat merk je ook aan de sfeer. Die voelt als een warm bad. Zelfs onze online borrels waren een succes!

"Bij SINCERIUS voel ik me vanaf het begin thuis door het jonge en open team om me heen. In combinatie met onze hoge standaarden drijft dat mij om altijd het onderste uit de kan te halen voor de klant en om mijzelf te (blijven) ontwikkelen."

Jan Willem Eshuis - Consultant

“Voor mij is het leuke aan SINCERIUS de open cultuur, het gemakkelijke contact met collega’s waardoor ik veel van ze kan leren. Zo combineren we een kwalitatief hoogwaardig eindproduct en een steile leercurve met een prettige werksfeer!”

Martijn Broeders - Senior Consultant

"Bij SINCERIUS werk ik aan transacties van bedrijven in een breed scala aan sectoren. Dit sluit goed aan op mijn ambities, omdat ik breed georiënteerd ben en graag veel verschillende projecten wil doen."

Rolf Bolte - Consultant

"SINCERIUS biedt mij als starter een veilige basis waarbij veel aandacht is voor professionele en persoonlijke groei, dat in combinatie met een inspirerend team zorgt voor een steile leercurve."

Maud Verheijen - Consultant

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

 1. Sollicitatie

  Upload je CV, motivatie en je cijferlijsten. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie.

 2. Telefonisch contact

  Korte kennismaking en ruimte voor je eerste vragen.

 3. Kennismakingsgesprek

  Het eerste gesprek zien wij als een kennismakingsgesprek. Wij maken kennis met jou en jij met ons. Dit gesprek is op kantoor of online met een Consultant en Naomi of Eveline. Het doel van dit eerste gesprek is om te kijken of jouw verwachtingen matchen bij wat wij zoeken. En de beste manier om hierachter te komen is door het stellen van vragen. Uiteraard hebben wij vragen aan jou. Tegelijkertijd geven we jou de ruimte voor jouw vragen en besteden we tijd aan het uitleggen wat financiële due diligence of een van onze andere Transaction Services inhoudt. Wij vinden het belangrijk dat er ruimte is voor een wederzijdse kennismaking en een gelijkwaardig gesprek, waarin beide partijen kunnen kijken of het een match is. We waarderen het alleen maar als je vragen stelt, ook als het nog niet duidelijk is wat ons werk precies inhoudt.

 4. IQ test, case en een vervolggesprek

  De tweede ronde bestaat uit een IQ test, een case en een vervolggesprek en vindt altijd bij ons op kantoor plaats. Je start de tweede ronde met een IQ test. Is de score voldoende, dan ga je in gesprek met een Director en een Manager. In het gesprek staat de inhoud centraal en onderzoeken we of je geschikt bent voor de functie bij SINCERIUS. Met de case voer je een mini financial due diligence uit of een andere opdracht die past bij je toekomstige rol. Zo ervaar je meteen in de praktijk of dit werk je leuk lijkt. En wij zien hoe jij een case benadert.

 5. Welkom bij SINCERIUS!

  Is de tweede ronde goed gegaan en ben jij ook nog steeds enthousiast, dan heten we je van harte welkom bij SINCERIUS! Je krijgt van ons een aanbieding en we bespreken je startdatum. Zodra je je contract hebt ondertekend en je VOG hebt overlegd, koppelen we je aan een buddy en zetten we alles in werking voor een fijne eerste dag.

Neem een kijkje op onze Social Media!